Tanssisovellus Suomesta, Dance Finland Application, on maailmanlaajuisessa jakelussa 1.4. alkaen.

Tanssin Tiedotuskeskus ja Provisual Oy ovat toteuttaneet suomalaista tanssia uuden teknologian keinoin esittelevän maksuttoman sovelluksen, joka on kenen tahansa ladattavissa iPad- ja Android-tableteille Apple Storen ja Google Playn kautta.

Dance Finlandin ensimmäinen julkaisu esittelee 14 suomalaista tanssiryhmää ja -taiteilijaa monenlaista mediamateriaalia hyödyntäen. Sovelluksessa on runsaasti videoita, valokuvia, artikkeleita, linkkejä lisätietoon ja sosiaaliseen mediaan sekä hakutoimintoja.

Englanninkielinen sovellus palvelee suomalaisen tanssin markkinointia ja viestintää myös kansainvälisessä ympäristössä. Tanssin Tiedotuskeskuksen kansainvälisten asiain päällikön Pirjetta Mularin mukaan kulttuurivientihankkeissa on tärkeää erottua ajanmukaisilla promootioratkaisuilla.

Dance Finland sovelluksen maailmanensi-illassa ovat Suomesta mukana: Alpo Aaltokoski Company, Arja Raatikainen & Co, Arja Tiili & Co, Flow Productions, Ismo Dance Company, K&C Kekäläinen & Company, Minna Tuovinen & Martin Heslop, Petri Kekoni Company, Routacompany, Satu Tuomisto +Comp, Tanssiteatteri Glims & Gloms, Tanssiteatteri Hurjaruuth, Tero Saarinen Company ja Zodiak – Uuden tanssin keskus.

Sisältöä päivitetään säännöllisesti, uusia tanssiryhmiä tuodaan mukaan ja uusia ominaisuuksia kehitetään. Seuraava päivitys on luvassa kolmen kuukauden kuluttua.

Download it free and get the Dance Finland moves!
Lataa ilmaiseksi. Tanssi tekee hyvää:
iTunes https://itunes.apple.com/fi/app/dance-finland/id828926524?l=fi&mt=8
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fanpod.dancefinland
Fanpod http://www.fanpod.fi/dance/