Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden mediakortti:

TTS-mediakortti-2021mediakortti 2022

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään esittäviä taiteita osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

 

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdessä on kattavasti alan uutiset, esitysarviot, tekijähaastattelut ja esitysten taustat sekä kulttuuripolitiikan uudet tuulet. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri.

Kirjoittajina on suuri määrä kulttuurialan eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita.

Kohderyhmään kuuluvat esittävien taiteiden ammattilaiset, innokkaat katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, taidelaitosten henkilökunta, taiteilijat, kirjastot, koulut sekä äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Irtonumeroita voi ostaa Helsingissä Akateemisesta kirjakaupasta,  Rosebud Books, Kirja & Kahvi Kaisatalosta ja Citycenteristä,  Suomen Kansallisteatterista, KokoTeatterista ja Kajaanin kaupunginteatterista, Tampereella Tampereen Työväen Teatterista. Lahdessa Teatteri Vanhasta Jukosta. Irtonumeroita (9 euroa / kpl) voi tilata myös toimituksesta, info@teatteritanssi.fi.

  • Vastaava päätoimittaja Riina Maukola
  • Päätoimittaja Minna Tawast
  • Ulkoasu Virpi Vihervuori
  • Ohjelmistokalenteri- ja ensi-iltailmoitukset Riitta Mattila
  • Mainosilmoitukset Minna Hirsimäki, minna.hirsimaki@doublem.fi, puh. 040 836 2594

Tietosuojaseloste