Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden mediakortti:

TTS-mediakortti-2021mediakortti 2021

HUOM: Aiemmista tiedoista poiketen vuoden 2021 toinen lehti on kaksoisnumero 2-3/2021, joka ilmestyy 8.4.2021, ja jonka aineistopäivä on 15.3. Vuoden 2021 ensimmäinen lehti ilmestyy 11.2.2021.

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään teatteria, tanssia, sirkusta, oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

 

Lehdestä voi lukea alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja ja kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri.

Kirjoittajina on eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita. Kohderyhmäämme kuuluvat esittävien taiteiden katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, taidelaitosten henkilökunta, taiteilijat, kirjastot, koulut, äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Irtonumeroita Helsingissä Akateemisesta kirjakaupasta,  Rosebud Books, Kirja & Kahvi, Kaisatalosta ja Citycenteristä,  Suomen Kansallisteatterista, KokoTeatterista ja Kajaanin kaupunginteatterista, Tampereella Tampereen Työväen Teatterista  Lahdessa Teatteri Vanhasta Jukosta. Irtonumeroita (9 euroa / kpl) voi tilata myös toimituksesta, info@teatteritanssi.fi.

  • Vastaava päätoimittaja Riina Maukola
  • Päätoimittaja Minna Tawast
  • Ulkoasu Virpi Vihervuori
  • Ohjelmistokalenteri- ja ensi-iltailmoitukset Riitta Mattila
  • Mainosilmoitukset Minna Hirsimäki, minna.hirsimaki@doublem.fi, puh. 040 836 2594

Tietosuojaseloste