ANTI – Contemporary Art Festival ja islantilainen A Public Space Programme avaavat haun residenssiprojektiin vuodelle 2013. Pohjoismaissa (Tanska, Suomi, Islanti, Norja, Färsaaret, Grönlanti ja Ahvenanmaa) työskenteleviltä taiteilijoilta pyydetään ideoita teemalla ”lämpö”.

Teemaa ”lämpö” voi lähestyä monella tavalla, kuten liittyen ilmastoon, säähän, innostukseen, hellyyteen, kiltteyteen, energian ja lämmön tuotantoon sekä lämmittämisen sosiaalisiin ja kulttuurisiin käytäntöihin. Projektissa taiteilijat työskentelevät residenssissä Islannissa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa kevään ja kesän 2013 aikana, ja tekevät yhteistyötä muiden residenssiin valittujen projektien kanssa.
Viimeiset versiot residensseissä työstetyistä teoksista nähdään vuoden 2013 ANTI-festivaalin ohjelmistossa.

Lisätietoja ja hakukaavake löytyvät sivulta
http://www.antifestival.com/index.php/2012/fin/news/?id=580/anti-festivaali-ja-the-public-space-programme-islanti-avaavat-haun-residens/