Mediatiedot

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden mediakortti:

mediakortti

tts_mediakortti_2019

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään teatteria, tanssia, sirkusta, oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

Lehdestä voi lukea alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja ja kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri.

Kirjoittajina on eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita. Kohderyhmäämme kuuluvat esittävien taiteiden katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, taidelaitosten henkilökunta, taiteilijat, kirjastot, koulut, äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Irtonumeroita Helsingissä Akateemisesta kirjakaupasta,  Nide Kirjakaupasta, Rosebud Books, Kirja & Kahvi, Kaisatalosta ja Citycenteristä, Suomen Kansallisteatterista, Zodiakista ja Kajaanin kaupunginteatterista, Tampereella Tampereen Työväen Teatterista ja Tulenkantajat-kirjakaupasta, Lahdessa Teatteri Vanhasta Jukosta sekä Varkauden Teatterista. Irtonumeroita (9 euroa / kpl) voi tilata myös toimituksesta, info@teatteritanssi.fi.

Vastaava päätoimittaja Riina Maukola

Päätoimittaja Minna Tawast

Ulkoasu Riikka Siusluoto

Ohjelmistokalenteri- ja ensi-iltailmoitukset Riitta Mattila

Mainosilmoitukset Minna Hirsimäki, minna.hirsimaki@doublem.fi, puh. 040 836 2594

Tietosuojaseloste

tietosuojaseloste1