Mediatiedot

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden mediakortti:

mediakortti-2018pdf

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään teatteria, tanssia, sirkusta, oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

Lehdestä voi lukea alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja ja kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri.

Kirjoittajina on eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita. Kohderyhmäämme kuuluvat esittävien taiteiden katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, taidelaitosten henkilökunta, taiteilijat, kirjastot, koulut, äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Irtonumeroita Akateemisesta kirjakaupasta Helsingissä, Nide Kirjakaupasta Helsingissä, Kaisatalon Gaudeamus Kirja & Kahvista Helsingistä, Kom-teatterista, KokoTeatterista, Zodiakista, Suomen kansallisteatterista ja Suomen kansallisoopperasta, Kajaanin kaupunginteatterista, Tampereen Työväen Teatterista ja Tulenkantajat-kirjakaupasta Tampereelta. Irtonumeroita (9 euroa / kpl) voi tilata myös toimituksesta, info@teatteritanssi.fi.

Vastaava päätoimittaja Riina Maukola (äitiysvapaalla), Minna Tawast

Toimitussihteeri Nina Jääskeläinen

Ulkoasu Riikka Siusluoto

Ohjelmistokalenteri- ja ensi-iltailmoitukset Riitta Mattila

Mainosilmoitukset Minna Hirsimäki, minna.hirsimaki@doublem.fi, puh. 040 836 2594