Mediatiedot

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden mediakortti:

mediakortti 2020

mediakortti 2021

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti on asiantunteva ja helposti lähestyttävä kulttuurin aikakauslehti.

Lehdessä käsitellään teatteria, tanssia, sirkusta, oopperaa osana arkea ja yhteiskuntaa. Lukijamme seuraavat taidetta ahneesti ja uteliaasti. Tule näkymään taiteen uusissa maailmoissa!

 

Lehdestä voi lukea alan uutisia, esitysarvioita, haastatteluja, esitysten taustatietoja ja kulttuuripolitiikkaa. Lehdessä julkaistaan teattereiden ohjelmistotiedot ja tulevat ensi-illat koko maan kattavasti.

Lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Teatteri.

Kirjoittajina on eturivin toimittajia, taiteilijoita, tutkijoita ja kriitikoita. Kohderyhmäämme kuuluvat esittävien taiteiden katsojat, kulttuurialojen harrastajat ja opiskelijat, taidelaitosten henkilökunta, taiteilijat, kirjastot, koulut, äidinkielen ja taideaineiden opettajat.

Irtonumeroita Helsingissä Akateemisesta kirjakaupasta,   Rosebud Books, Kirja & Kahvi, Kaisatalosta ja Citycenteristä sekä Aleksanterinkatu 21,  Suomen Kansallisteatterista, Zodiakista, KokoTeatterista ja Kajaanin kaupunginteatterista, Tampereella Tampereen Työväen Teatterista  Lahdessa Teatteri Vanhasta Jukosta. Irtonumeroita (9 euroa / kpl) voi tilata myös toimituksesta, info@teatteritanssi.fi.

Vastaava päätoimittaja Riina Maukola (äitiysvapaalla)

Päätoimittaja Minna Tawast

Ulkoasu Virpi Vihervuori

Ohjelmistokalenteri- ja ensi-iltailmoitukset Riitta Mattila

Mainosilmoitukset Minna Hirsimäki, minna.hirsimaki@doublem.fi, puh. 040 836 2594

Tietosuojaseloste

tietosuojaseloste1