Kiitos kärsivällisyydestä Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden sivujen seuraaja! Verkkonäkymämme oli liian kauan kuin ne kuuluisat verkkarit, joita kukaan ei halua nähdä katukuvassa. Mutta nyt: sivumme ovat uudistuneet!

Tällä hetkellä sivuilta löytyy uusimman numeron (8/20) lyhennettyjä artikkeleita sekä arvioita ja pelkästään verkossa julkaistavia juttuja. Sekä tietysti koko maan ohjelmistokalenteri. Kuten siis ennenkin.

Uutta ilmettä ja toimintoja on rakennettu yhdessä Mimesis Designin kanssa, ja kehitystyö jatkuu kevään 2021 mittaan. Kaikki ei ole vielä valmista, mutta esillä on jo uusi ilme ja sivujen hierarkia. Kaikki kommenttinne niihin ovat tervetulleita. Kertokaa, mikä toimii, mikä ärsyttää, mikä ilahduttaa, mitä puuttuu, mitä ei löydy osoitteeseen info[a]teatteritanssi.fi!

Kevään mittaan lisäämme sisältöön muun muassa kyselyitä, blogeja, videoita ja lehtiarkistoa. Sivuille aukeaa myös kauppa, josta voi maksukortilla ostaa yksittäisiä artikkeleita, kokonaisia numeroita ja näytelmiä.

Verkkosivujen uudistamisen ja muun digitaalisen kehittämisen mahdollisti Business Finlandin kehitystuki.

Uudistuneiden verkkosivujen lisäksi uusi on myös toimistomme. Olemme muuttaneet Katajanokalla osoitteeseen Matruusinkatu 4 B, 00160 Helsinki.

Minna Tawast