Lehden uusimmassa numerossa 3-4/20, artikkelissa Koronankohottamat kaataa kentän aitoja mainitaan virheellisesti, että “kimmoke Koronankohottamille lähti ohjaaja Juha Jokelan ja Karanteeniteatterin toteuttamasta Hamletista, jossa yksi monologi oli jaettu luettavaksi usealle näyttelijällle.”

Karanteeniteatteri on kuitenkin Tatu Mönttisen vetämä projekti. Jokela ei liity siihen eikä Karanteeniteatteri osallistunu Hamlet-monologin toteuttamiseen, vaan se oli Jokelan omaa kokeilua, johon somekansa osallistui. Mukana oli myös muita kuin teatterintekijöitä.

Koronankohottamat syntyi Anna Krogeruksen toimesta ja nimi tuli Juha Jokelan huumoriksi tarkoittamasta Hamlet-videon saatteesta, joka alkoi: “Someteatteri Koronankohottamat esittää..”

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti pahoittelee virhettä.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail