Helmikuussa ensi-iltansa saanut näytelmä Kaspar Hauser vierailee Kansallisteatterissa tammikuussa 2015.

”Olemme iloinneet Kaspar Hauserin mittavasta menestyksestä. Yhteistyön myötä mahdollisimman moni voi nähdä tämän yleisösuosikin. Kansallisteatterin ovia tulee yhä avata uusille kumppaneille, jotta uudet yleisöt löytävät teatteriin”, Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho summaa.
Akse Petterssonin ja Johannes Ekholmin kirjoittama Kaspar Hauser nähdään viiden näytännön verran Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä 3.—9.1.2015. Q-teatterin esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä kantaesityksestään 13. helmikuuta lähtien.

Rooleissa Lotta Kaihua, Jussi Nikkilä ja Eero Ritala

Ohjaus Akse Pettersson
Äänisuunnittelu ja musiikki Kasperi Laine
Lavastus ja valosuunnittelu Ville Seppänen
Videosuunnittelu  Ville Seppänen ja Martti Tervo
Pukusuunnittelu Emmi Leeve

”Maailmassa, joka toimiakseen tuottaa jatkuvasti uusia haluja ja himoja, on Kaspar vallankumouksellinen hahmo: Kaspar ei halua, eikä halua haluta.”