Vain verkossa

Yleisö palasi Täydenkuun Tansseille

Dácil Gonzáles tanssi La Desnudetz -duetossa vangitsi katsojan.

Pyhäjärven heinäkuisten Täydenkuun Tanssien taiteellinen johtaja Alpo Aaltokoski oli festivaalin ohjaksissa kolmatta kertaa. Hänet pyydettiin hommiin, kun Kirsi Törmi jätti pestin kesken kauden vedoten liian pieniin resursseihin ja yhteistyövaikeuksiin paikallisten kanssa. Aaltokoskella ei viimemainittuja vaikeuksia ole. Hän tuntee synnyinpaikkansa tavat, resurssit ja ihmiset.
Se kaikki tulee tarpeeseen, sillä [...]

Ei kommentteja

Eero-Tapio Vuoren potkut Teatterikorkeakoulusta peruttu

Keväällä Teatterikorkeakoulusta erotettu ohjaustyön lehtori Eero Tapio Vuoren työsuhde Teatterikorkeakoulussa jatkuu.
Teatterikorkeakoulun dekaani Maarit Ruikka on maanantaina 23.7.2018 käynyt yhdessä rehtori Jari Perkiömäen ja HR- ja palvelujohtaja Riikka Mäki-Onton kanssa keskustelun Eero-Tapio Vuoren kanssa.
“Käydyn keskustelun perusteella sovimme yhdessä Eero-Tapio Vuoren kanssa, että hänen työsuhteensa lehtorina Teatterikorkeakoulussa jatkuu. Päätöksen olen tehnyt minä dekaanina yhdessä rehtorin kanssa”, kertoo [...]

Ei kommentteja

Teatterikorkeakoulu perui Eero-Tapio Vuoren potkut

Keväällä Teatterikorkeakoulusta erotetun ohjaustyön lehtori Eero Tapio Vuoren työsuhde Teatterikorkeakoulussa jatkuu.
Teatterikorkeakoulun dekaani Maarit Ruikka on maanantaina 23.7.2018 käynyt yhdessä rehtori Jari Perkiömäen ja HR- ja palvelujohtaja Riikka Mäki-Onton kanssa keskustelun Eero-Tapio Vuoren kanssa.
“Käydyn keskustelun perusteella sovimme yhdessä Eero-Tapio Vuoren kanssa, että hänen työsuhteensa lehtorina Teatterikorkeakoulussa jatkuu. Päätöksen olen tehnyt minä dekaanina yhdessä rehtorin kanssa”, kertoo Ruikka.
Perusteena potkujen perumiselle Ruikka [...]

Ei kommentteja

Saarisen ja Pohjosen Breath: Syvän virran äärellä

Tero Saarisen ja Kimmo Pohjosen huhtikuussa Kanadassa kantaesitetty duetto Breath on kahden taiteilijan ja taiteenlajin kohtaaminen, taistelu, dialogi ja yhteislaulu. Se tuottaa yhdessä Tuomas Norvion mielikuvitusta ruokkivien äänien, Mikki Kuntun voimakkaiden valoviiltojen sekä Teemu Muurimäen merkityksiä rakentavien pukujen kanssa aistien synestesiaa: musiikin tuntua, liikkeen ja valon sointia, visioiden ja tilan rytmiä.
Breath puhuu yleisesti ottaen samoista [...]

Ei kommentteja

Compania Kaari&Roni Martin: Anna Karenina – kohti tuhoa

Katsojat istutetaan Cirkon Maneesisalia kiertävään pitkään pöytään heti sisään tultaessa. Koreografi Kaari Martin sekä esiintyjät johdattelevat ihmiset paikoilleen ja Jorma Uotinen toivottaa isännän elkein tervetulleeksi juhliin. Me olemme siis mukana tässä; tämä koskee meitäkin.
Leo Tolstoin syvällinen yhteiskunta-analyysi ja rakkausromaani Anna Karenina on niin tuttu, että odotukset Compania Kaari &Roni Martinin Anna Karenina -esityksen suhteen ovat [...]

Ei kommentteja