Teatteri & Tanssi & Sirkus

Lehti 6-7 on ilmestynyt – anna meille palautetta lehdestä klikkaamalla TÄSTÄ!

Koko maan esityskalenteri

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti tarjoaa nyt ainoana Suomessa koko maan esityskalenterin ensi-iltoineen.

Oletko menossa Itä-Suomeen, Pohjanmaalle tai vaikkapa pääkaupunkiseudulle? Katso mitä sillä alueella tarjotaan.

Esityskalenterissa teatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan toimijat ilmoittavat esityksistään. Kalenteri päivittyy kahdeksan kertaa vuodessa, aina lehden uuden numeron ilmestyttyä.

Ilmoitukset esityskalenteriin riitta.mattila@teatteritanssi.fi. Painetussa lehdessä hinta 2,5 €/palstamillimetri + alv.

Artikkelit

Potretissa Jani Volanen

Perfektionisti. Analyyttinen. Pedantti. Luova. Piiskuri. Sosiaalisesti epäsosiaalinen. Armoitettu mustan komiikan taitaja. Saatanallisen suora. Huippulahjakkuus.

Ei kommentteja

Artikkelit

Jussi Nikkilä ohjaa lempeästi

Sarja ohjausprosesseista alkaa: Shakespearen Rikhard III valmistuu Kansallisteatteriin epookin hengessä ja leveällä pensselillä.

Ei kommentteja

Artikkelit

Töissä nyt: muusikko Kasperi Laine

MUISTA OLLA MUISTAMATTA!, lukee ensimmäisenä muistiinpanona vasta korkatussa muistivihossani, johon aion nyt kirjoittaa tämän ”päiväkirjamaisen” työraporttini.

Ei kommentteja

Artikkelit

Teatterimatkalla Berliinissä

Matkustamme yhdessä Berliiniin, minä Saara sekä Anni Klein, Sinna Virtanen ja Annina Blom. Saavun lentokentälle aivan liian ajoissa. Istun baarissa ja muistelen ensimmäistä matkaani teatterimaailman pääkaupunkiin.

Ei kommentteja

Arviot

Arviot 8/2016

Lue kaikki arviot Teatteri&Tanssi-lehdestä 8/2016.

Ei kommentteja

Arviot

Veljekset ja niiden naiset

Mies keuhkoaa näyttämöllä, puhuu omasta olostaan ja vaimostaan ja kiihdyttää itseään ahdistukseen. Sitten vaimo alkaa keuhkota, omasta olostaan ja miehestään. Ja aina välillä nerokas, valkoinen lavaste pyörii ja pyörii, ja katsomossa alkaa happi loppua.

Ei kommentteja

Arviot

Henkilökohtainen muuttui osaksi esitystä Baltic Circlessä

Baltic Circle tarjosi hienon kattauksen nykyesityksiä, jotka tuntuivat kommunikoivan myös keskenään

Ei kommentteja

Arviot

Herkkää ilmaisuvoimaa

Puhuminen on raskasta, kun joutuu jatkuvasti varomaan omia sanojaan: varomaan ettei satuta ja varomaan ettei paljastu. K ei aina jaksaisi jutella. Kiltin tytön kuoren alla lymyää jotain pahaa ja hävettävää, joka täytyisi pitää piilossa muiden katseilta.

Ei kommentteja

Vain verkossa

JANI VOLASEN TEESIT Q-TEATTERIN UUDISTAMISEKSI

Vuonna 2010 Jani Volanen esitteli Q-teatterin jäsenkokouksessa teesinsä, joiden avulla teatteri löytäisi uutta suuntaa. Julkaisemme ne nyt sellaisenaan, osana Q-teatterin historiaa. ”MINUN” Q:ni 2015 – Jani Volanen Nämä ovat minun vastaukseni jäsenkutsun kääntöpuolella oleviin kysymyksiin. A4 ei riittänyt. Olen Q-Teatterin jäsen vuodesta 2004, olen ollut viidessä näytelmässä mukana, en ole osallistunut aktiivisesti jäsenkokouksiin, tai ollut […]

Ei kommentteja