Artikkelit

Tanssin talon brändi- ja toimintarahoitus vaikeuksissa

Keskustelu Tanssin talon brändistä ja toiminnan rahoituksesta on kuumentunut.

Ei kommentteja

Tanssin talon brändi- ja toimintarahoitus vaikeuksissa

Tanssin talon ympärillä kiehuu taas keskustelu sekä uudesta nimestä että toiminnan rahoituksesta.

Ei kommentteja

Nyt on se paha päivä

Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto ja KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen kirjoittivat Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdelle päivä­kirjaa kuukauden verran siitä lähtien, kun hallitus suositti yli 500 hengen tilaisuuksista luopumista. Mitä tapahtui vapaan kentän ryhmässä, kun pandemia muutti kaiken? Mitä ison vos-teatterin johtaja teki, kun tajusi, että nyt alkaa uusi aika?

Ei kommentteja

Koronankohottamat kaataa kentän aitoja

Pandemian poikima projekti #koronankohottamat syntyi osallisuuden ja kosketuksen kaipuusta. Se kokosi yhteen tekijät ja katsojat.

Ei kommentteja

Kolumni: Teatteria koronan aikaan

Maaliskuussa haastattelin Voima-lehteen Sara Melleriä ja Asta Honkamaata, jotka valmistelivat Willensaunaan Betty Show -esitystä. Kaksi tuntia ennen tapaamista sain sähköpostiini tiedotteen, jossa kerrottiin Kansallisteatterin kevätkauden esitysten perumisesta koronan takia. Ratkaisu ei tullut yllätyksenä, mutta se sähköisti tunteen teatterialallekin uudesta tilanteesta. Lannistumattomat haastateltavat kertoivat silti jatkavansa harjoituksia ja odottavansa aikaa, jolloin esityksen voi tuoda ihmisten ilmoille. […]

Ei kommentteja