Artikkelit

Eri elämien palaset

Näyttelijäksi valmistuvan Roosa Söderholmin unelmarooli on aina se, ota hän parhaillaan tekee.

Ei kommentteja

Jättiläisen hartioilla

Suomessa esitetään tällä hetkellä paljon klassikoiden tulkintoja. Paavo Westerberg, Henri Tuulasjärvi ja Johanna Freundlich haluavat tutkia otusta, jonka päällä he istuvat.

Ei kommentteja

Nykypolkkaa maailmalle

Vaikka suomalainen kansanmusiikki kiinnostaa ulkomailla, kansantanssin tilanne on toinen. FolkForumissa pohdittiin, minkälainen ryhmien tie maailmalle voisi olla.

Ei kommentteja

Onko lastenteatteri uhanalainen laji?

Pääkaupunkiseudulla pienet lastenteatterit ovat huolissaan avustuksista ja päiväkotiryhmien kadosta. Lastenteatterin arvostus se sijaan on kasvussa.

Ei kommentteja

Potretissa Elina Pirinen

Koreografi-tanssija Elina Pirinen haluaa tehdä ihmisluonnon sisäisestä maailmasta taidetta, jota voi esittää yleisölle.

Ei kommentteja

Ponsi: Puuhakirjabuumi

Tyypit menee teatteriin katsomaan kirjoja? Kilpaa yritetään keksiä, mikä olis suositumpi romaani kuin viereisen teatterin näyttämöllä. Ja sit kaikki kumminkin esittää Komisario Palmun erehdyksen.
Mummo huijas mut maakuntakierrokselle kattoo kaikki Komisario Palmut. Se oli erehdys! (Pun intended.) Joka kerta se kommentoi: ”Ei ollu Joel Rinne.” No joo ei! Jäbästä on tasan luut jäljellä. Mietin, et miten [...]

Ei kommentteja

Paula vastaa: Ei enää touhutonneja!

Paula Tuovinen valittiin Taiteen edistämiskeskuksen johtajaksi viime huhtikuussa viisivuotiskaudelle. Tarmokkaaseen, tanssitaiteilijataustaiseen Tuoviseen kohdistuu paljon odotuksia. Hän todellakin tuntee vapaan kentän sekä taidekoulutuksen ongelmat. Mitä hän haluaa tehdä taiteen rahoitukselle?

1 kommentti