Arviot

Oikaisu

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden numeron 1/2015 arviossa sivulla 45 mainitaan teos Aina joku vie. Kyseessä ei ole koreografi Maija Mustosen vaan Alpo Aaltokosken esitys. Virhe on toimituksen. Pahoittelemme virhettä.
Saman lehden Siiri ja sotkuinen Kerttu -esityksen tietolaatikossa mainitaan virheellisesti dramaturgi Henna Piirto. Teoksen on kuitenkin dramatisoinut kirjailija Tiina Nopola itse.

Ei kommentteja

Arviot 1/2015

Lue kaikki arviot Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdestä 1/2015.

Ei kommentteja

Kirkas mentaalikuva

Volmari Iso-Hollo (1907–1969) oli yleisurheilija, joka voitti kultaa 3000:n metrin estejuoksussa Los Angelesin ja Berliinin olympialaisissa 1930-luvulla. Keravalla käytännössä koko elämänsä elänyt legenda on saanut patsaan paikkakunnalle ja hänen mukaansa on nimetty katu ja ostoskeskus.

Ei kommentteja

Oodi kuuluu karullekin elämälle

Janne Reinikaisen hallitusti ohjaama ja Timo Hietalan hienovireisesti läpisäveltämä Pohjalla rakentuu Kansallisteatterissa kuin moniäänisenä soiva, fyysinen ja kuvallinen näyttämöruno.

Ei kommentteja

Turhat tyypit yli laidan

Myrskyn kourissa keikkuvassa laivassa on liikaa painoa. Mutta ei hätää, joku epäproduktiivinen yksilö voidaan hyvin heittää yli laidan. Valinnanvaraa on: yksinhuoltajaäiti, maahanmuuttaja, työtön humanisti… Kuka saa mennä?

Ei kommentteja

Inhorealistinen rokote

Svenska Teaternin tulkinta George Orwellin dystopiasta 1984 on loppua kohden siinä määrin pelottava painajaisuni, että mielenterveyden kanssa kamppailevalle en sitä suosittele. Tiukoille vetää muutenkin.

Ei kommentteja