Artikkelit

Tango Noir

Tangon tahtiin Kajaanissa.

Ei kommentteja

Muovin sukupolvi

Nuoret visualistit riisuvat teatterista patetian ja esteettisen eheyden. Haastattelussa Milja Aho, Antti Nyyssölä ja Jarkko Räsänen.

Ei kommentteja

Esitys maisemana

Aalto-yliopiston uusi esittävien taiteiden lavastuksen professori Dorita Hannah näkee visualistin roolin rajattomana. Häntä kiinnostaa tilan aikakäsitys ja politiikka.

Ei kommentteja

Abstrakti tanssija

Kaari Martin on kansainvälinen flamencotähti, mutta Martin ei sitä korosta. Sitä paitsi hän on ponnistanut flamencotaustastaan laajemmille vesille, nykytaiteilijaksi.

Ei kommentteja

Esityksen taianomaiset tasot

Juha Jokelan esityksissä kerrostuvat luonteva puhe, villit näyttämökuvat ja lavastukseen sulautuvat projisoinnit. Miten niiden näyttämökieli on syntynyt?

Ei kommentteja

Epävirallisesti kansainvälinen

Alpo Aaltokoski sukeltaa suomalaisuuteen ja miettii kansainvälistä taideyhteistyötä. Sitä ei voi tehdä oma etu mielessä.

Ei kommentteja

Sirkuksen ankkuripaikalla

Kaarina Gouldin myötä Uuden Sirkuksen Keskuksen rooliksi on kirkastunut taiteellisen laadun nostaminen. Puheessa kuuluu hallinnollinen huoli.

Ei kommentteja

Kurjat, makeat tähdet

Sara Melleri kritisoi seksillä itseään myyviä naistähtiä. Toisaalta hän myöntää myös ihailevansa upeita ilmestyksiä. Hän testaa ajatuksiaan esikoisohjauksessaan Pop Slut.

Ei kommentteja