Arviot

Arviot 2/2014

Lue kaikki arviot Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdestä 2/2014.

Ei kommentteja

pnnn lnk

Näyttelijät Päivi Rissanen ja Pasi Lappalainen seisovat keskellä espoolaisen Aarnivalkean koulun liikuntasalia erivärisillä nyöreillä toisiinsa kiinni sidottuina. He ovat Theseus, Kreetan kuninkaan poika, ja Ariadne, Ateenan kuninkaan tytär. ”Me olemme rakastuneita.” Yleisö tirskahtelee.

Ei kommentteja

Girls & Victor

Lapset näyttäytyvät usein silmiinpistävän poliittisina esityksissä, jotka on tehty aikuisille. Lapset ovat toisia, toisesta maailmasta ja valosta kuin me. Samalla kun aikuiset yrittävät antaa lapsille mahdollisuuden näyttää, keitä he ovat, aikuiset usein tahattomastikin määrittelevät heitä.

Ei kommentteja

Jouksuhaudantie

Miten nenää voi ohjata, kysyy Otso Kautto uusimman työnsä äärellä. Hänen haasteenaan on ollut ohjata kahta punanenäistä klovnia, Mikea (Tuukka Vasama) ja Ziniä (Timo Ruuskanen), jotka puolestaan esittävät kahdestaan Kari Hotakaisen romaanin Juoksuhaudantie päähenkilöä Matti Virtasta sekä kaikkia muitakin kirjan hahmoja.

Ei kommentteja

Finnphonia Emigrantica

European theatre collectiven esitys Finnphonica Emigrantica on upeasti onnistunut, sydäntä pakahduttava runosinfonia tekstiä, rytmiä, musiikkia ja äänitaidetta kansainvälisen ja ammatillisesti korkeatasoisen esiintyjäryhmän tulkitsemana.

Ei kommentteja