Teatteri & Tanssi & Sirkus

Lehti 6-7 on ilmestynyt – anna meille palautetta lehdestä klikkaamalla TÄSTÄ!

Koko maan esityskalenteri

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti tarjoaa nyt ainoana Suomessa koko maan esityskalenterin ensi-iltoineen.

Oletko menossa Itä-Suomeen, Pohjanmaalle tai vaikkapa pääkaupunkiseudulle? Katso mitä sillä alueella tarjotaan.

Esityskalenterissa teatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan toimijat ilmoittavat esityksistään. Kalenteri päivittyy kahdeksan kertaa vuodessa, aina lehden uuden numeron ilmestyttyä.

Ilmoitukset esityskalenteriin riitta.mattila@teatteritanssi.fi. Painetussa lehdessä hinta 2,5 €/palstamillimetri + alv.

Artikkelit

Jos työ on meri…

Kati Outisen rooleista on kirjoitettu paljon, mutta näyttelijästä itsestään ei tiedetä paljoakaan. Miten hän kokee työnsä elokuvissa, teatterissa ja opettajana?

Ei kommentteja

Artikkelit

Vapaille vyöhykkeille

Taide-instituutioiden toimintamallit ovat isossa myllerryksessä. Eikö esitysten tuottaminen enää riitä?

Ei kommentteja

Artikkelit

Aika loppuu

Oopperassa rakennetaan atomipommia, teatterissa haetaan kuolemattomuutta ja tuhotaan omaa perhettä, tanssiteoksessa tanssitaan viimeistä kertaa ennen kuin maailma loppuu. Kolmesta teoksesta on luettavissa väite, että yksityisen tai yhteisen maailmanlopun äärellä ihminen löytää jotain kauan etsimäänsä.

Ei kommentteja

Artikkelit

Pitääkö taiteilijalla olla sanoma?

Mitä kysymyksiin vastasivat teatteriohjaaja-esitystaiteilija-teatterinjohtaja Vihtori Rämä, tanssitaiteilija Jyrki Karttunen, ohjaaja Milja Sarkola, esitystaiteilija Janne Saarakkala ja käsikirjoittaja-ohjaaja- näyttelijä Tiina Lymi.

Ei kommentteja

Artikkelit

Epätyypillisessä työsuhteessa

Kirjailija Laura Gustafsson toipuu Finlandia-julkisuudesta, saa inspiraatiota ikkunanäkymästä ja kirjoittaa eroottista trilleriä.

Ei kommentteja

Artikkelit

Tanssija, joka nousi ilmaan

Sanna Silvennoinen on Circo Aereossa toimiva sirkustaiteilija, jonka erikoisalaa on ilma-akrobatia. Hän aloitti uransa tanssijana ja on tullut tunnetuksi koreografisista, liikkeen ja musiikin yhdistävistä esityksistään.

Ei kommentteja

Artikkelit

Miksi Tennessee Williams?

Pasi Lampela on ohjannut Tennessee Williamsin Viettelyksen vaunun Tampereen Työväen Teatteriin, jonka ohjelmistossa se on tänä keväänä. Lampela avaa tekstissään, mikä modernissa klassikossa häntä kiehtoo.

Ei kommentteja

Arviot

Rakkaudenosoitus tulevaisuudelle

Helsingin Hernesaaressa sijaitsee Liisa Pentin uusi studio, oma tanssintalo, kuten hän asian sooloteoksensa The Weight of My Heart ilmaisee. Pentti teippaa studionsa takaseinään maalarinteipillä sanan ”rakkaus”. Ollaan suurten käsitteiden äärellä.

Ei kommentteja

Arviot

Mahdollisuuksien huumaa

Vielä ei olla siinä pisteessä, että videon käytön voisi sanoa muuttuneen suomalaisessa teatterissa trendistä luontevaksi peruselementiksi, mutta tällä vauhdilla siihen tuskin menee monta vuotta.

Ei kommentteja