Teatteri & Tanssi & Sirkus

Koko maan esityskalenteri

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti tarjoaa nyt ainoana Suomessa koko maan esityskalenterin ensi-iltoineen.

Oletko menossa Itä-Suomeen, Pohjanmaalle tai vaikkapa pääkaupunkiseudulle? Katso mitä sillä alueella tarjotaan.

Esityskalenterissa teatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan toimijat ilmoittavat esityksistään. Kalenteri päivittyy kahdeksan kertaa vuodessa, aina lehden uuden numeron ilmestyttyä.

Nyt lehdessä

Maisterisjätkä musikaaliksi

KUULKAAS TÄTÄ.
Kunnan tukeman kulttuuritoiminnan tulee olla tervehenkisiin suomalaisiin arvoihin perustuvaa. Kunnan ei tule tukea sellaista kulttuuritoimintaa, joka on suomalaisia perhearvoja tai kristillisiä arvoja loukkaavaa. Kulttuurin on palveltava kunnan kaikkien asukkaiden tarpeita, ei eliittikulttuuria. Eliittikulttuuri ei kiinnosta enemmistöä ihmisistä laisinkaan, tai jota enemmistö kunnan asukkaista ei ole valmis tukemaan.
Tämä tieto on lähtöisin Perussuomalaisen puolueen kunnallisvaaliohjelmasta 2008. [...]

Ei kommentteja

Artikkelit

Huono maku on vaarallinen

Huonon maun takana on tarkka havainto yhteiskunnasta ja pelottomuus rikkoa tabuja.

Ei kommentteja

Artikkelit

Utopia uudesta kaupunginteatterista

Ohjaaja Heta Haanperällä on näky.
Siinä laitosteatteri on kaupunkilaisten olohuone ja edustaa kentän kokeilevinta siipeä. Siellä johtajan ja ohjaajan valta on vaihtunut ryhmätyöksi.

Ei kommentteja

Vakiot

Onko kriitikko masokisti?

”NEVER COMPLAIN, never explain.” Tämän opin jo ammoin eräältä viisaalta mieheltä, kunnes kerran tajusin, ettei se ollutkaan hänen viisauttaan muuten kuin siten, että hän oli ajatuksen omaksunut kuten minä omaksuin sen häneltä.
Älä valita, älä selitä! Mielen malttamista näillä sanoilla on hoettu länsimaissakin ainakin parisataa vuotta. Ei siis kannata vaivata itseään eikä muita ja ryhtyä väittelyyn, [...]

Ei kommentteja

Arviot

Voi elämä!

Ajan henki puhuu Takomon, Ryhmiksen ja Komin kantaesityksissä
Kolme ryhmäteatteria aloitti syyskauden kotimaisella kantaesityksellä. Millaisena niissä näkyi esityksen ja tekstin suhde? Millaisiin näytelmiin esitykset ryhmäteattereissa ankkuroituivat? Ainakin kaikissa niissä eli Ryhmäteatterissa, Kom-teatterissa ja Teatteri Takomossa annettiin ajan hengen puhua. Aina se ei ollut kaunista, mutta aika monessa kohtaa pidettiin hauskaa.
Kati Kaartisen Kolmas Kom-teatterissa ja Juha [...]

Ei kommentteja