Teatteri & Tanssi & Sirkus

Koko maan esityskalenteri

Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehti tarjoaa nyt ainoana Suomessa koko maan esityskalenterin ensi-iltoineen.

Oletko menossa Itä-Suomeen, Pohjanmaalle tai vaikkapa pääkaupunkiseudulle? Katso mitä sillä alueella tarjotaan.

Esityskalenterissa teatterin, tanssin, sirkuksen ja oopperan toimijat ilmoittavat esityksistään. Kalenteri päivittyy kahdeksan kertaa vuodessa, aina lehden uuden numeron ilmestyttyä.

Nyt lehdessä

Aika arvokeskustelulle

Keskustelin teatterinjohtaja Ilkka Laasosen kanssa muutamaa päivää ennen Kauhajoen surmanluoteja. Hän tähdensi puheessaan taiteen yhteisöllisyyden merkitystä, sitä, että teatteri on ennen muuta paikallinen voimavara. Sellaisena sen tulee käsitellä alueensa ihmisten asioita, olla perillä siitä, mitä oman ympäristön asukkaiden mielissä liikkuu.
Kajaanin Kaupunginteatteri on Laasosen kaudella toiminut herkin korvin vuorovaikutuksessa ihmisiin. Useampien esitysten materiaaliksi on haastateltu ja [...]

Ei kommentteja

Artikkelit

Vääräoppinen orpopoika

Otso Kautto on outolintu oman teatterisukupolvensa keskuudessa. Ohjaaja määrittelee itsensä alan sprintteriksi ja näyttelijää palvovaksi romantikoksi. Lisäksi hän sanoo olevansa hemmoteltu mies.

Ei kommentteja

Vakiot

Käsitelläänkö lainsuojattomien asiaa huussin eteisessä?

ON SE VAAN NIIN, mitenhän sen nyt sanoisi, metkaa tuo lainsuojattomien
teatteriryhmien kohtelu tässä Suomemme maassa. Aina vaan. Vuodesta, eduskunnasta, hallituksesta, kulttuuriministeristä toiseen.

Ei kommentteja