Vakiot

Artikkelit 2/2015

Lue kaikki artikkelit Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehdestä 2/2015.

Ei kommentteja

Vilvoittava hyökyaalto

Elipä kerran aikaamme kiteyttävien esitysten tekijä joka eikun elipä kerran prinsessa ja prinsessa jotka porkkanaraastimella raastoivat aivoistaan niitä paloja pois jotka todella häiritsivät…

Ei kommentteja

Ajattelen Jumalaa

Maa on kuiva, potkun jälkeen pöly täyttää ilman, sekoittuu omenankukkien tuoksuun pallon kimmotessa seinästä takaisin jalkoihini. Kesäloma on alkanut, ikuisuus odottaa minua: metsät ja meri, korkealla kaartuva lempeä taivas. Olen kahdeksan, ja minulla on vankkumaton usko elämään, siihen että se kantaa, ei koskaan petä.

Ei kommentteja

I´m living it

Vuoden 1990 helmikuu. Seisomme jonottamassa Moskovan ensimmäiseen McDonaldsiin. Kaupunki ympärillä on suuri, minun on nälkä ja vilu

Ei kommentteja

Oi aikoja, oi tahroja

Jussi Nikkilä kertoo kolumnissaan, miksi luopui älypuhelimestaan.

Ei kommentteja

Näyttelijä kirjoittaa kolumnia

Jussi Nikkilä, näyttelijä ja ohjaaja, aloittaa Teatteri&Tanssin kolumnistina.

Ei kommentteja

Oliko entinen aina parempaa?

Jostain lukemani tiedon mukaan Suomessa on 66 kirjallisuuskilpailua vuodessa eli enemmän kuin yksi viikkoa kohti. Kirjallisuudella näyttäisi olevan maassamme merkittävä asema. Kilpailujen avulla todistetaan, että suomalainen kirjallisuus on hyvää, jos ei suorastaan erinomaista.

Ei kommentteja

Plagioida, kopioida, varastaa

Sanakirjan mukaan plagioida tarkoittaa samaa kuin esittää toisen tekijän tekstiä, musiikkia tai muuta taiteellista tai tieteellistä tuotantoa omanaan, varastaa.

Ei kommentteja

Kohti uusia identiteettejä

Nokian puhelinten tuotanto on myyty Amerikkaan, ja saman tien meni suomalainen identiteetti! Menipä joku ministeri niin pitkälle, että väitti Nokian olevan suomalaisten DNA:n uusi mutaatio.

Ei kommentteja

Taide yliopistoa vai yliopisto taidetta varten?

Opetusministeriön viime vuosien suuri idea on ollut suomalaisen yliopistokentän fuusioiminen ja suurempien yksiköiden luominen. Taustalla on uskomus, että näin tuottavuus lisääntyy, ja samalla rahalla saadaan enemmän tulosta.

Ei kommentteja