Natasha Lommin virallinen curriculum vitae alkaa vuodesta 1998 tanssijan ammattiin valmistavilla opinnoilla hänen isoäitinsä Tamara Rasmussenin perustamassa Tamara Rasmussen Opistossa. Tuolloin Natasha oli 13-vuotias. Todellisuudessa ammattiin syventyminen alkoi jo päiväkoti-iässä.

”Miltä sinusta tuntuisi, jos menisit joka päivä äidin mukana töihin? Mehän kasvoimme salilla, koska äiti, Vivianne Budsko, oli koko ajan töissä. Mutta ei ollut itsestään selvää, että minusta tulee tanssija. Ainakaan ruusunpunaisia kuvitelmia ei päässyt syntymään. Minun unelmani oli erivärinen, realistisempi.”

Parhaiten Natasha tunnetaan suurten näyttämöiden koreografien, kuten Tommi Kitin, Tero Saarisen ja Susanna Leinosen, luottotanssijana, joiden mukana hän on esiintynyt ja tehnyt kiertueita Indonesiasta Pyhäjärvelle.

”Lisäksi olen tehnyt paljon paikkauksia eri ryhmille, sillä olen nopea oppimaan.”  Onpa Natashan cv:ssä nykysirkustakin ja Helsingin kaupunginteatterin musikaaleja.

”Olen myös viikannut työkseni farkkuja ja toiminut päiväkotitätinä. Ajattelen, että kaikki mitä teen, tukee omaa polkuani. Vaikka viikkaisit farkkuja, niin se rikastuttaa.”

Lue koko Raisa Rauhamaan artikkeli Teatteri&Tanssi+Sirkus -lehdestä 5/2017.

Kuva: Sami Kuljus.