Tango Noir - parityöskentelytyöpaja Generaattorilla

Routa-ryhmä saa joulukuun alussa vieraakseen parityöskentelyn uranuurtajat Minna Tuovisen ja Martin Heslopin. Tango Noiron paitsi Tuovisen ja Heslpopin koreografoiman uniikin tanssiteoksen nimi, myös viittaus tanssin harrastajille ja ammatilaisille suunnattuun parityöskentelytylpajaan. Siinä keskitytään parityöskentelyyn improtangon ja improvisaation avulla.

Improtango on Minna Tuovisen ja Martin Heslopin luoma metodi, jossa syvennytään argentiinalaisen tangon peruselementteihin. Se perustuu improvisaatioon, jossa keskitytään erilaisiin tunne- ja kommunikaatioharjoitteisiin parin kanssa. Kurssi sopii tanssijoille ja näyttelijöille, jotka haluavat syventää parityöskentelyn ja improvisaation osaamista ja tangoa harrastaville.

Minna Tuovinen ja Martin Heslop ovat työskennelleet yhdessä yli 20 vuoden ajan ja luoneet yli 40 teosta, joista useat ovat olleet tilausteoksia kotimaisille ja ulkomaisille festivaaleille. Viimeisten 10 vuoden aikana he ovat opiskelleet argenttinalaista tangoa ja kehittäneet siitä oman metodin, improtangon.


Työpaja järjestetään perjantaina 6.12.2013 klo 12 - 17 Generaattorilla.


Uniikki tanssiteos Tango Noir on Roudan vieraana torstaina 5.12. klo 19 Generaattorilla.