Suomen Benelux-instituutti ja belgialainen draamatekstien edistämisorganisaatio Magasin d’Ecriture Théâtrale (MET) järjestävät yhteistyössä Mika Myllyahon näytelmä- ja lukudraamatapahtuman ammattilaisyleisölle Brysselissä marraskuussa 2013. Paniikki ja Harmonia nähdään lukudraamana ja Kaaos näytelmänä Théâtre Poème 2:ssa maanantaina 4.11. Aiemmin Myllyahon Kaaos nähtiin Belgiassa lukudraamatapahtumassa Brysselissä 2012 ja Span teatterifestivaaleilla kesällä 2013.
Näytelmän ja luennat ohjaa lukudraamatapahtuman Benelux-instituutin kanssa järjestänyt MET:n johtaja, näyttelijä ja ohjaaja Jean-Claude Idée. Kaaoksen näyttelijöinä jatkavat vuoden 2012 lukudraamatapahtumassa ja vuoden 2013 Span teatterifestivaaleilla esiintyneet Isabelle Paternotte, Stéphanie Van Vyve ja Nathalie Willame. Lukudraamoissa esiintyvät Dominique Rongvaux, Vincent Vanderbeeken, Julien Vargas, Frédéric Lepers, Mathilde Rault ja Michel Wright.
Tuotannon toteutuminen vahvistaa Suomen Benelux-instituutin pitkään rakentamaa yhteistyötä kohdemaidensa ranskankielisen teatterimaailman kanssa. Hankkeen suomalaiset yhteistyökumppanit ovat Suomen suurlähetystö Brysselissä ja Nordic Drama Corner.