Stage -festivaali täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja laajenee vanhetessaan niin että Korjaamo Teatteri perustaa elokuisen Stage-festivaalin rinnalle lisäksi kaksi uutta festivaalia: Stage på svenska järjestetään maaliskuussa ja Stage po-russki marraskuussa.

Vuonna 2007 perustettu kansainvälinen Stage – Helsinki Theatre Festival on ollut Korjaamo Teatterin ja Helsingin juhlaviikkojen yhteistyön tulos. Seuraava festivaali järjestetään 18.–31.8.2011

Festivaalin johtoryhmään kuuluvat Raoul Grünsteinin lisäksi Berliinissä asuva teatteriohjaaja Mikko Roiha ja saksalais-suomalainen teatterin pitkän linjan ammattilainen Eva Maarika Schmitz.

Kansainvälisten esitysten lisäksi Stage sisältää kehittyvän suomalaisen teatterin katselmuksen, Finnish Casen, joka toteutetaan yhteistyössä Teatterin tiedotuskeskuksen (TINFO) kanssa.

Korjaamo Teatteri perustaa yhteistyössä Teatterikorkeakoulun kanssa lisäksi Future Factory -sarjan, joka esittelee nuorten tekijöiden kiinnostavimpia esityksiä.

Festivaali neuvottelee Helsingin juhlaviikkojen kanssa viestintäyhteistyöstä ja Kansallisteatterin kanssa suomalaiseen katselmukseen liittyvästä yhteistyötä. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan huhtikuussa.

Stage på svenska järjestetään ensimmäisen kerran 8.–13.3. Ohjelmisto sisältää joukon ruotsalaisia ja suomenruotsalaisia esityksiä, teatteria, konsertteja ja puhe-esityksiä. Esitykset on tekstitetty ja ne on suunniteltu suomen- ja ruotsinkieliselle yleisölle. Korjaamo Teatteri on sopinut yhteistyöstä Riksteaternin ja Dramatenin kanssa, joista kummastakin on luvassa esityksiä. (Korjaamo Teatteri on myös Riksteaternin jäsen.)