Teatteri&Tanssi+Sirkus-lehden 2/2015 Tuliainen-palstalla käsiteltiin Tallinnan Von Krahl -teatterin How The West Won (Kuidas Võideti Lääs) -esityksessä ilmennyttä hajuhaittaa. Esityksen lavastaja Jaakko Pietiläinen kommentoi kirjoitusta:
”Kuidas Võideti Lääs -esityksen lavastus muodostui OSB-levyistä. Kyseessä on Yhdysvalloissa rakennusteollisuuden yleisesti käyttämä, ristiin liimatuista puulastuista valmistettu rakennuslevy, eli eräänlainen lastulevy. Kuten kaikista käsittelemättömistä puutuotteista, erittyy myös OSB-levystä mieto, jokaiselle liiterissä tai rautakaupan puuosastolla vierailleelle tuttu tuoreen sahatavaran tuoksu – eli jotain aivan muuta kuin artikkelissa mielikuvituksellisesti kuvailtu löyhkä. Mutta mikä tärkeintä, toisin kuin artikkelissa vihjaillaan, OSB:stä ei erity huoneilmaan yhtään sen enempää (artikkelin sanoin) ’hengityselimiä kirpeästi ärsyttäviä aineita’, kuin vaikkapa kaikille tutusta vanerista. Että hajumysteeri selviäisi, mainittakoot, että esityksessä käytettiin lumikonetta, minkä voin kuvitella aiheuttavan kirjoittajan kuvailemia tuntemuksia.”
”Toisin kuin artikkelissa uumoillaan, ei Suomessa ole kukaan kieltänyt puutavaran tuomista näyttämölle ja lumikonekin on täysin sallittu laite. Esitys muuten vierailee syksyllä Helsingissä. Tervetuloa haistelemaan höyryjä uudemmankin kerran.”