Circo Aereo järjestää marraskuussa jo kolmannen Pohjois- Amerikan kiertueensa

Circo Aereon ja Gandini Jugglingin yhteistuotanto Motet suuntaa marraskuussa kiertueelle Pohjois-Amerikkaan. Kyseessä on Circo Aereon kolmas Pohjois- Amerikan kiertue, ja se on toteutettu yhteistyössä ryhmän pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Baylin Artists Management –agentuurin, kanssa.

Motetin ensi-ilta nähtiin Cirko– festivaalilla Helsingissä 5.5.2011. Gandini Juggling –ryhmä tuo lavalle sirkustaiteilijoita niin Englannista, Espanjasta kuin Suomestakin. Teoksen on ohjannut Circo Aereon taiteellinen johtaja Maksim Komaro.

Motet aloittaa kiertueensa Yhdysvalloista. Amerikan ensi-ilta nähdään North Carolinan osavaltiossa Ashevillessa. Sieltä esitys suuntaan Kanadaan, jossa kolmen kaupungin kiertue aloitetaan Vancouverista. Kanadan jälkeen esitys ihastuttaa vielä kolmessa kaupungissa Yhdysvalloissa. Kiertue alkaa 1.11. ja päättyy 17.11. ja sen aikana nähdään yhteensä kymmenen esitystä.