Vuonna 2011 ulkomailla esitettiin 21 tuotantoa Näytelmäkulman kotimaisten kirjailijoiden näytelmistä. Viennin kärkikirjailijoita olivat Juha Jokela ja Mika Myllyaho.
Näytelmäkulma on onnistunut kasvattamaan näytelmävientiään merkittävästi ja onnistunut tavoitteessaan saada edustamiaan suomalaisnäytelmiä osaksi ulkomaisten ammattiteattereiden normaalia ohjelmistoa. Kun näytelmävientihanketta aloitettaessa  vuonna 2006 tuotantoja oli vain kolme, viime vuonna uusia ensi-iltoja ulkomailla nähtiin 15.
Kaikkiaan Näytelmäkulman kotimaisia näytelmiä on esitetty ulkomailla yli 50 tuotantona.  Näytelmäkulman vientikirjailijoita ovat Kari Hotakainen, Juha Jokela, Otso Kautto, Leea Klemola, Anna Krogerus, Katja Krohn, Pasi Lampela, Juha Lehtola, Jussi Moila, Mika Myllyaho, Hannu Mäkelä, Marjo Niemi, Veikko Nuutinen, Laura Ruohonen, Arto Salminen, Elisa Salo, Kristian Smeds ja Saara Turunen.