Vasemmistotaiteilijat ja -kulttuurityöntekijät-toimintaryhmä VATAK on valinnut vuoden 2011 Vasemmistolainen kulttuuriteko-palkinnonsaajaksi Susanna Kuparisen ohjaaman Eduskunta – satiiri vaurauden uusjaosta-teatteriesityksen. Esitys sai ensi-iltansa 4.3.2011 Ryhmäteatterissa ja se nähtiin myös Tampereen Teatterikesässä ja Stage-festivaalilla. Voittaja valittiin jäsenäänestyksellä.

Äänestäjät perustelivat voittajan valintaa mm seuraavasti:
”Vaikka esityksen teatteritaiteellinen arvo oli vähän niin ja näin, fiilis salista lähtiessä oli kuitenkin ikimuistoinen. Päällimmäiset ajatukset olivat että “voiko tämä systeemi OIKEASTI toimia näin” ja “kaikkien on saatava tietää tästä.”

”Mitä enemmän tietää, sitä hankalampi on joutua kusetetuksi. Eduskunta jeesasi tässä todella paljon.”
Susanna Kuparinen vastaanottaa Vuoden vasemmistolainen kulttuuriteko-palkintona käsitetaiteilija JP Väisäsen kollaasiteoksen Kynsiveden Fabiola.