Kansallisteatterin yleisötyöprojektissa Unelmien aikataulu eläkkeelle jääneet taiteilijat kohtaavat Asumispalvelukeskus Wilhelmiinan asukkaat. Kohtaamisissa kerrotaan tarinoita liikkein, sanoin, kuvin ja äänin ja katsellaan tätä päivää kokemuksen kirkastamasta näkökulmasta. Rooleissa nähdään Sinikka Gripenberg, Pirkko Lahti, Keijo Mattila, Tuomas Mattila, Ritva Salmenkivi, Aira Samulin, Tanja Simiö, Riitta Vainio, Leena van Dam ja Jukka Virtanen.

Unelmien aikataulu tehdään yhteistyössä Miina Sillanpään Säätiön, ja Kohtaamisia kotikulmilla -hankkeen kanssa.

”Ikääntyminen ja eläkkeelle siirtyminen ei tarvitse olla esteenä oman taiteellisen luovuuden toteuttamiselle, ei uusille kokemuksille, ei uusien asioiden oppimiselle ja oivaltamiselle, ei yhdessä tekemiselle taikka hulluttelulle ja leikkimiselle.  Ryhmämme koostuu taiteen ammattilaisista sekä ihmisistä, joille teatteri taiteena on ollut aina lähellä sydäntä, mutta omakohtainen teatterin tekeminen on saattanut jäädä kokematta.
Olemme harjoitelleet Wilhelmiinan asumispalvelukeskuksessa, ideoineet, keskustelleet, tanssineet, laulaneet, näytelleet ja viettäneet yhdessä aikaa”

– Esityksen ohjaaja Jemina Sillanpää (TeaK)