Helsingin Kaupunginteatterin henkilökunta järjestää sunnuntaina 10. huhtikuuta hyväntekeväisyystapahtuman otsikolla Parhaat palat.
Talkoovoimin järjestettävän tapahtuman pääsylipputulot ja lipaskeräysten tuotto lahjoitetaan Suomen Mielenterveysseuran valtakunnalliselle kriisipuhelimelle ja Puhelu pelastaa -kampanjalle.

Estradikimarassa Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä nähdään yli kaksikymmentä näyttelijää ja tanssijaa. Ohjelmassa on tanssia, laulua, magiikkaa, runoja, akrobatiaa ja monologeja. Mukana ovat muun muassa Kristiina Elstelä, Riitta Havukainen, Heidi Herala, Vuokko Hovatta, Santeri Kinnunen,Merja Larivaara, Tuukka Leppänen, Larry Price, Antti Timonen, Esko Salminen, Ursula Salo, Leena Uotila, Eija Vilpas, Ville Virtanen, Maria Ylipää ja Helsinki Dance Company.

Vuosittain Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelimessa vastataan noin 35000 puheluun. Soittoyrityksiä on lähes kolminkertainen määrä. Kriisipuhelimessa päivystää eri puolilla Suomea noin 600 koulutettua vapaaehtoista ja kriisityöntekijää.