Vantaan viihdeorkesterin toiminnanjohtajan Päivi Loponen-Kyrönsepän allakassa

Aion katsoa Entäs nyt Virtanen -näytelmän Kouvolan teatterissa ja Kuolleen kaupungin Suomen Kansallisoopperassa, Suuren humppamusikaalin Lappeenrannan kaupunginteatterissa ja Enronin Helsingin Kaupunginteatterissa.

Mielellään näkisin myös lastenteatteria ja aikuisten elokuvia, kuten Dome Karukosken Napapiirin sankarit.

Tekijöistä seuraan monia, mutta satunnaisesti. Minua ovat liikuttaneet muun muassa Leea Klemolan, Katja Krohnin, Maria Ylipään, Annamaija Tuokon, Pirkko Saision, Kari Heiskasen ja Tuomas Timosen esitykset ja teokset.

Juuri nyt ihmettelen, miten harvoin teatteriesitys tuntuu merkitykselliseltä.

Toivoisin, että lastenesityksiä voisi tilata kotiin. Toivoisin myös, että lastenesityksiin satsattaisiin aina parhaat teokset ja tekijät.