Aion katsoa syksyn aikana Tampereella ainakin Tampereen Teatterin Popcornin ja Kolmen pennin oopperan, Tampereen Työväen Teatterin Huolimattomat, Harmonian sekä Chicagon, jos vain onnistun siihen saamaan lippuja. Lisäksi tamperelaisten teattereiden lapsille suunnatut näytelmät olisi ehdottomasti nähtävä.

Mielelläni näkisin myös nuorille suunnattuja näytelmiä, haluaisin ehtiä katsomaan Kokkolan Kaupunginteatterin Meganin tarinan.

Vapaan kentän tekijöistä seuraan mielelläni etenkin nuoria tekijöitä, teatterin kaikilla aloilla. Teatteri Telakka oman kaupungin sisällä tekee mielenkiintoista työtä.

Juuri nyt ihmettelen mihin katoavat (kirjaimellisesti) kaikki kunnille suunnatut kulttuurimäärärahat. Ja oikeasti, miksei vuorokaudessa voisi olla 25 tuntia :-).  

Toivon, että päiväkotien ja koulujen “rahankeräyskiellolle” viimeinkin tehdään jotain konkreettista, ja turhat kiellot kaupunkien ja kuntien sisällä poistetaan. Lisäksi koulujen opetussuunnitelmiin tulisi lisätä liikuntaa sekä taideaineita ilman arvosanoja.